Weetjes! Wist u dat…?

De Gruyter Hair bestaat al sinds 1935, gestart op de Citadellaan in Den Bosch. Regelmatig worden er bij de kapsalon dingen veranderd of toegevoegd, maar wij zien dat niet alle klanten dit weten. Daarom hierbij een paar weetjes van uw kapper!

Touch Up Hair

Wist u dat wij in de salon een Touch Up Hair behandeling aanbieden waarbij een Stylist binnen 20 minuten het haar naar uw wensen kan stijlen!

Kapper Den Bosch
Touch Up Hair behandeling

Make-Up

Wist u dat wij Make-Up producten aanbieden en kunnen deze ook voor u aanbrengen? Kijk ook gerust naar deze blog van Michelle over de Make-Up van Pune Cosmetics!

Prijsdifferentiatie

Wist u dat wij prijsdifferentiatie hebben? Het loopt op van Stylist naar 1ste Stylist naar Master Stylist en uiteindelijk Art Director. Zo kunt u altijd kiezen bij welke Stylist het beste bij u past!

Online afspraken

Wist u dat wij gebruik maken van een online boekingssysteem waarin u kunt reserveren voor uw behandeling? U kunt live kijken of er nog plaats is bij uw Stylist. Heeft u een kleuring of extra behandeling naast föhnen of knippen? Dan kunt u het beste bellen.

Klantenkorting

Wist u dat wij op de producten van Kérastase en Sebastian geven wij aan onze klanten 10% korting op onze adviesprijs, daarnaast willen wij u natuurlijk ook voorzien van het allerbeste advies wat goed is voor uw haar.

Wenkbrauwen epileren en kleuren

Wist u dat wij in de salon ook epileren en kleuren van wenkbrauwen aanbieden? Vraag ernaar in de salon!

WhatsApp Image 2022 10 27 at 4.32.07 PM

Maak je lippenstift af met een mooie lipliner en een lipgloss.💄 Wilt u meer te weten komen over make up? Loop dan gerust even een van onze salons binnen!🥰 #pune #makeup #degruyter #kapperdenbosch

5 1

Wat is dit een mooie opgefriste kleur voor de zomer.🤩 Door middel van highlights en een balayage techniek, gekleurd door colorist Britt en geknipt door stylist Nicole. Wilt u ook een frisse kleur? Bel dan naar een van onze salons voor een afspraak. Tot snel!🥰#highlights #kapperdenbosch #kerastase #degruyter

13 0

Elumen is een haarkleuring op basis van fruitzuren. Dus zonder amoniak! Elumen geeft niet alleen een kleur op uw haar maar ook een super mooie glans. Benieuwd naar de mogelijkheden van elumen bel voor een adviesgesprek naar de salon. Tot snel🤩 #elumen #haarkleuring #degruyterhair #kapperdenbosch #goldwell

15 1

Des Cheveux & Des Poils

Tentoonstelling 600 jaar haar mode. ♥️✂️👌
#kapperdenbosch
#wellatakesparis
#gruyterhair
#museedesartsdecoratifs
#inspirationtime

7 0

#wellatakesparis
Wella show Paris!🤩✂️👌

@marco_firriolo
@jordannacobella
@ivan.officiel_
#wellatakesparis
#gruyterhair
#kapperdenbosch
#inspirationtime

35 1

De Fusio Scrub Apaisant💚 Speciaal geformuleerd voor degenen met een gevoelige hoofdhuid. Denk hierbij aan roodheid, jeuk en witte schilfertjes. Scrub Apaisant is een kalmerende scrub op gelbasis met jojobazaadjes en zoete sinaasappelschil.
Heeft u ook last van een gevoelige hoofdhuid. Voor meer informatie kunt u naar de salon bellen. Tot snel!🥰 #fusioscrub #kerastase #kapperdenbosch #degruyterhair

12 0