Weetjes! Wist u dat…?

De Gruyter Hair bestaat al sinds 1935, gestart op de Citadellaan in Den Bosch. Regelmatig worden er bij de kapsalon dingen veranderd of toegevoegd, maar wij zien dat niet alle klanten dit weten. Daarom hierbij een paar weetjes van uw kapper!

Touch Up Hair

Wist u dat wij in de salon een Touch Up Hair behandeling aanbieden waarbij een Stylist binnen 20 minuten het haar naar uw wensen kan stijlen!

Kapper Den Bosch
Touch Up Hair behandeling

Make-Up

Wist u dat wij Make-Up producten aanbieden en kunnen deze ook voor u aanbrengen? Kijk ook gerust naar deze blog van Michelle over de Make-Up van Pune Cosmetics!

Prijsdifferentiatie

Wist u dat wij prijsdifferentiatie hebben? Het loopt op van Stylist naar 1ste Stylist naar Master Stylist en uiteindelijk Art Director. Zo kunt u altijd kiezen bij welke Stylist het beste bij u past!

Online afspraken

Wist u dat wij gebruik maken van een online boekingssysteem waarin u kunt reserveren voor uw behandeling? U kunt live kijken of er nog plaats is bij uw Stylist. Heeft u een kleuring of extra behandeling naast föhnen of knippen? Dan kunt u het beste bellen.

Klantenkorting

Wist u dat wij op de producten van Kérastase en Sebastian geven wij aan onze klanten 10% korting op onze adviesprijs, daarnaast willen wij u natuurlijk ook voorzien van het allerbeste advies wat goed is voor uw haar.

Wenkbrauwen epileren en kleuren

Wist u dat wij in de salon ook epileren en kleuren van wenkbrauwen aanbieden? Vraag ernaar in de salon!

WhatsApp Image 2022 10 27 at 4.32.07 PM

😁✨️🎊We wensen iedereen alvast een fijne avond toe en een gelukkig nieuwjaar toe! 😍🎆🎊

Model gezocht! COIFFURE AWARD 2023!!

Hoi hoi wij zoeken nog 1 model voor onze shoot voor de coiffure award van 2023! We hebben een model nodig met kort haar waar gekleurd en geknipt mag worden in de stijl van ons moodboard.
Het is op tpf basis.

De shoot is zondag 8 januari 2023 in denbosch

Heb je interesse laat het ons weten.

Enigzins modellen ervaring is fijn

Shannon & Kim

De Gruyter Hair
Denbosch
0736137267
Info@hansdegruyter.nl