Blog: Pune make-up

Heb je weleens moeite met het kiezen van de juiste kleur make-up? Blijft je make-up niet goed zitten? Of is het contouren van het gezicht lastig? Dan is deze blog echt iets voor jou!

Hoe kiest u, uw foundation kleur?

Bij het kiezen van de juiste foundation die past bij je huid adviseren wij om drie kleuren te kiezen die het dichts bij de huid staan. Vervolgens zet je de drie kleuren in lijntjes op je gezicht en zie je meteen welk kleur gelijk staan aan de huid.

Let op! Door de seizoenen heen verkleurd je huidskleur voortdurend waardoor de kleur die dicht bij je huid staat kan veranderen.

PuneX collectie in de salon

Vraag in de salon gerust aan mij of mijn collega’s om een advies uit te brengen welke kleur het dichtst bij je huid staat!

Michelle

Hoe kiest u, uw lipstick uit?

Aan uw gezicht kunt u makkelijk zien of de lipstick goed bij uw gezicht past. Hierbij kunt u de lipstick aanbrengen op het gezicht of de lipstick voor het gezicht houden, zodat u makkelijk kunt zien welke bij u past. Om te kijken of de kleur bij u past kan ook gekeken worden naar de kleur van de kleding.

Aanbrengen van een liptick in de salon

Hoe blijft je make-up het beste zitten?

Om ervoor te zorgen dat je make-up een lange tijd blijft zitten en je niet steeds nieuwe make-up hoeft aan te brengen adviseer ik om een Fixing Spray te gebruiken. Een Fixing Spray is niet alleen voor de afwerking maar ook om je make-up goed aan te brengen.

Gebruik als eerst een Fixing Spray op het gezicht en vervolgens en Primer. Dit geeft een goede basis voor je make-up waardoor je lang kunt blijven stralen!

Hoe contour je het gezicht?

Het contouren van je gezicht kun je doen met een bronzer of speciale contourstick. Met de bronzer of contourstick zet je kleine puntjes in een drievorm op je gezicht door te beginnen bij je jukbeen zoals op de foto.

Zorg dat je de contouren goed uitblend met een kwast zodat je niet ziet waar je bent begonnen. In de salon adviseer ik en mijn collega’s u graag!

Voorbeeld contouren in de salon!
Written by Michelle

MEer nieuws

Show HCF

“Avant Garde” bij Haute Coiffure Française

Bij het in Parijs georganiseerde Haute Coiffure Française event is er veel aandacht gegeven aan "Avant Garde". In ...
Kerasilk Kapper Den Bosch

Kerasilk: Een revolutie in haarverzorging!

Kerasilk staat bekend om zijn luxe haarverzorgingsproducten die een langdurige verandering in haarstructuur en -uiterlijk bieden. Geschikt voor ...

“Elémént de Surprise” bij Haute Coiffure Française!

Al bijna één jaar werk ik als 1ste Stylist bij De Gruyter Hair. Na een nominatie van mijn ...
kapsalon

Aankomend talent met ‘The Next Move’

Afgelopen twee maanden hebben meerdere medewerkers van De Gruyter Hair meegedaan aan de ‘Next Move’. Dit is een ...
kapsalon den bosch

De schoonheid van Balayage!

Ons nieuwe teamlid Dunja is specialist in Balayage en deelt graag haar expertise met jullie! Hieronder meer inspiratie ...
Haute Coiffure Francaise

Nieuwe haarmodelijn van 2024 uit Parijs!

De nieuwe haarmodelijn “La Ligne” van Haute Coiffure Francaise is uit en heeft invloeden uit de jaren 80 ...

Online reserveren