Blog: Pune make-up

Pune cover foto

Heb je weleens moeite met het kiezen van de juiste kleur make-up? Blijft je make-up niet goed zitten? Of is het contouren van het gezicht lastig? Dan is deze blog echt iets voor jou!

Hoe kiest u, uw foundation kleur?

Bij het kiezen van de juiste foundation die past bij je huid adviseren wij om drie kleuren te kiezen die het dichts bij de huid staan. Vervolgens zet je de drie kleuren in lijntjes op je gezicht en zie je meteen welk kleur gelijk staan aan de huid.

Let op! Door de seizoenen heen verkleurd je huidskleur voortdurend waardoor de kleur die dicht bij je huid staat kan veranderen.

IMG 7568 min
PuneX collectie in de salon

Vraag in de salon gerust aan mij of mijn collega’s om een advies uit te brengen welke kleur het dichtst bij je huid staat!

Michelle

Hoe kiest u, uw lipstick uit?

Aan uw gezicht kunt u makkelijk zien of de lipstick goed bij uw gezicht past. Hierbij kunt u de lipstick aanbrengen op het gezicht of de lipstick voor het gezicht houden, zodat u makkelijk kunt zien welke bij u past. Om te kijken of de kleur bij u past kan ook gekeken worden naar de kleur van de kleding.

IMG 7577 min
Aanbrengen van een liptick in de salon

Hoe blijft je make-up het beste zitten?

IMG 2597 1

Om ervoor te zorgen dat je make-up een lange tijd blijft zitten en je niet steeds nieuwe make-up hoeft aan te brengen adviseer ik om een Fixing Spray te gebruiken. Een Fixing Spray is niet alleen voor de afwerking maar ook om je make-up goed aan te brengen.

Gebruik als eerst een Fixing Spray op het gezicht en vervolgens en Primer. Dit geeft een goede basis voor je make-up waardoor je lang kunt blijven stralen!

Hoe contour je het gezicht?

Het contouren van je gezicht kun je doen met een bronzer of speciale contourstick. Met de bronzer of contourstick zet je kleine puntjes in een drievorm op je gezicht door te beginnen bij je jukbeen zoals op de foto.

Zorg dat je de contouren goed uitblend met een kwast zodat je niet ziet waar je bent begonnen. In de salon adviseer ik en mijn collega’s u graag!

15c1370a a98f 4951 ba19 2d13557874c7
Voorbeeld contouren in de salon!
michelle edited
Written by Michelle