Over ons

De naam “De Gruyter” is altijd al verbonden met ‘s-Hertogenbosch niet alleen als kruidenierswinkel maar ook als kappersfamilie. Gestart op de Citadellaan in 1935 in een tot kapsalon omgebouwde woning gingen de broers Piet en Harry De Gruyter afkomstig uit een XL familie voortvarend te werk. Een van hun innovatieve vindingen uit die tijd was houten permanent stylers te omwikkelen met gaas gedrenkt in olie zodat het haar van aanzet tot punt mooi bleef na deze destijds zeer intensieve chemische behandeling van het haar.

Na verloop van tijd gaan de broers uit elkaar en openen op diverse plaatsen in ‘s-Hertogenbosch hun eigen salons. Sinds 1935 is er natuurlijk veel gebeurd, haarmode ontwikkelt zich immers constant, evenals het continu opleiden van nieuwe medewerkers. Het succes van De Gruyter is na al die jaren nog steeds gebaseerd op de vier pijlers van het begin. Cliënten mooier maken. Cliënten centraal stellen. Doorgeven van kennis en continu blijven innoveren. Om het huidige team bij De Gruyter voor te laten lopen in ontwikkeling is de salon lid van de wereldwijd toonaangevende kappersclub Haute Coiffure Française. Minimaal twee maal per jaar komen de leden uit de hele wereld bij elkaar in Parijs voor kennis uitwisseling en presentatie van nieuwe haarmode lijnen. Medewerkers van het team De Gruyter Hair winnen jaarlijks op nationale en internationale podia vele prestigieuze prijzen voor de presentatie van een totaal beeld, coupe-knippen, kleur, visage en styling. Momenteel wordt De Gruyter geleid door een zelfsturend team.

Team De gruyter hair

IMG_7522-min

Aangesloten bij

HCF_logo
shortlist-award-banner-600x188

Laat je inspireren door ons werk

Creëer de perfecte zomerlook met de Kérastase Soleil Huile Sirène! ☀️Een texturende spray en haarolie in 1, die helpt om stralende beach waves te creëren. Bescherm je haar en zie er tegelijkertijd summer ready uit! 🌟

Kom langs in de salon voor passend advies!

@kerastase.official #degruyterhair #KerastaseNL #KerastaseSoleil
...

Heb jij last van droog haar?
Is jouw haar juist vettig?
Wil je meer volume?
Gebrek aan glans?

Met Fusio-Dose hebben wij de juiste oplossing, op maat voor jouw haar.

We maken samen met jou een diagnose en zorgen binnen 5 minuten voor een volledige haartransformatie✨.

@kerastase.official #Kerastase #degruyterhair #FusioDose #kapperdenbosch #kapsalondenbosch
...

Pro tip: als je last hebt van een onevenwichtige hoofdhuid en tegelijkertijd haaruitval ervaart: start dan met het Serum Potentialiste van Kérastase. Haaruitval kan veroorzaakt worden door een onevenwichtig microbioom. Zodra de hoofdhuid geneutraliseerd en weer in balans is, kun je het Genesis Serum gebruiken om haaruitval tegen te gaan.

Benieuwd hoe we jouw verder kunnen helpen? Kom langs in de salon en we geven een advies op maat rondom de hoofdhuid.

#Kerastase #Specifique #degruyterhair #haaruitval #serum
...

Heb jij de hele dag in de zon doorgebracht?☀️ Geef jouw haar de verzorging die het nodig heeft met Kérastase Masque Après-Soleil. Een gelachtig crème masker met een luchtige textuur die de hydratatie van het haar herstelt na blootstelling aan de zon.

Ontdek het nu in onze salon en krijg passend advies!

@kerastase.official #degruyterhair #KerastaseNL #KerastaseSoleil #zonbescherming
...

Wil jij haaruitval aanpakken en tegelijkertijd prachtig haar hebben? 🌟Wij hebben de juiste oplossing voor je met ons revolutionaire Genesis ritueel. Een lijn bestaande uit 7 producten.
Kérastase heeft drie verschillende haartypes geïdentificeerd voor een gepersonaliseerde routine tegen haaruitval: fijn haar, dik haar of vettige aanzet met droge lengtes.

Er is een Genesis routine voor iedereen. Wil je meer weten over deze lijn en welke routine bij jou past? Bel ons voor een afspraak!

Ben jij klaar om nooit meer bang te zijn voor haaruitval met Genesis?

@kerastase.official #degruyterhair #KerastaseNL #KerastaseGenesis #haaruitval
...

#degruyterhair #kapperdenbosch #denbosch ...

Lekker weer op komst!☀ En ook de vakantieperiode gaat weer beginnen! Namens het hele team een hele mooie vakantie gewenst!
Het team gaat ook genieten van vakantie, houdt rekening dat er minder bezetting is en minder koopavonden! ☀🏝 https://hansdegruyter.nl/

#kapperdenbosch #summer #degruyterhair
...

De Gruyter Hair

Den Bosch | Pettelaarseweg 277

De Gruyter Hair

Den Bosch | Vughterstraat 45

Social Media