Genomineerd voor Haute Coiffure Française!

Wij zijn trots op onze topstylisten Kim Korsten en Shannon Vogelaars van team De Gruyter Hair ‘s-Hertogenbosch! Met hun collectie hebben zij een nominatie ontvangen voor Haute Coiffure Française! Daarmee zijn ze wereldwijd een van de vijf finalisten in de categorie Best Team Award. Op zondag 22 oktober a.s. wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens het Haute Coiffure Française event in Parijs.

Haute Coiffure Française Paris

Circa 1.000 hoogwaardige kapsalons over de hele wereld spelen een grote rol in de modewereld. Jaarlijks nemen deze salons het op artistiek gebied tegen elkaar op tijdens een competitie op wereldniveau. De deelnemers komen samen in het jaarlijkse event Haute Coiffure Française (HCF) in Parijs waar naast het wedstrijdelement ook inspiratie, creativiteit en het delen van kennis centraal staan. Lees er meer over in onze blog over HCF!

De collectie Durable Desire

De inspiratie voor onze inzending komt voort uit de fascinatie voor de prachtige kleuroverlopen die we in de natuur terugzien. Bij paddenstoelen zie je regelmatig kleuroverlopen van donker naar licht met een donker randje. Mooie organische vormen en daarbij passend kleurverloop was ons uitgangspunt waarmee wij aan de slag zijn gegaan.

Met de gedachte dat wij ons willen bezig houden met duurzaamheid kwamen we op het idee om van iets ouds, iets nieuws te maken. Daarom hebben we gebruik gemaakt van nostalgische kleding en stoffen. Daarvan hebben we repen geknipt die we opnieuw verweven hebben met elkaar waardoor er nieuwe creatieve tops ontstonden.

De coupes zijn dan ook gebaseerd op zachte organische vormen en voor de make-up zijn we voor aardse invloeden gegaan zodat het samen één passend geheel wordt.

Bent u ook zo benieuwd of we in de prijzen zullen vallen? Volg onze sociale media!
We wensen Kim en Shannon veel succes en nieuwe inspiratie in Parijs!

2e nominatie dit jaar!

Michelle heeft in het voorjaar mee gedaan aan de Coiffure Award en heeft daar een nominatie ontvangen! Benieuwd naar de collectie van Michelle? Lees hier meer!

MEer nieuws

kapper den bosch

€…..,- opgehaald in strijd tegen ALS!

ALS is een ziekte van de zenuwcellen die vanuit de hersenen de spieren aanstuurt. Momenteel is de oorzaak ...
kapper den bosch

De Gruyter Hair in strijd tegen ALS

ALS is een ziekte van de zenuwcellen die vanuit de hersenen de spieren aanstuurt. Momenteel is de oorzaak ...
Show HCF

“Avant Garde” bij Haute Coiffure Française

Bij het in Parijs georganiseerde Haute Coiffure Française event is er veel aandacht gegeven aan "Avant Garde". In ...
DualSenses kapper den bosch

DualSenses Leave-In Serum

Een exclusieve in-salon behandeling middels Dualsenses serums. Deze behandelingen zijn speciaal ontworpen om uw haar een boost te ...
Kerasilk Kapper Den Bosch

Kerasilk: Een revolutie in haarverzorging!

Kerasilk staat bekend om zijn luxe haarverzorgingsproducten die een langdurige verandering in haarstructuur en -uiterlijk bieden. Geschikt voor ...

“Elémént de Surprise” bij Haute Coiffure Française!

Al bijna één jaar werk ik als 1ste Stylist bij De Gruyter Hair. Na een nominatie van mijn ...