Blog: Haute Coiffure Française Paris

Al jaren is De Gruyter Hair lid van Haute Coiffure Française Paris, een netwerk van 1.000 hoogwaardige salons over de hele wereld. In samenwerking met L’Oréal Professionnel speelt Haute Coiffure Française een sleutelrol in de modewereld met zijn twee jaarlijkse collecties, waarvan previews worden gepresenteerd in Parijs in het Carrousel du Louvre. Momenteel is De Gruyter Hair de enige kapper / kapsalon uit Den Bosch welke aangesloten is bij Haute Coiffure Française.

HCF logo

Jaarlijks evenement in Parijs!

Haute Coiffure Française organiseert ieder jaar een meerdaags evenement in Parijs om stylisten te inspireren middels shows, cursussen en presentaties! De Gruyter Hair is hier jaarlijks met meerdere stylisten aanwezig om inspiratie op te doen en de aankomende trends te leren kennen. Alle inspiratie en kennis wordt vervolgens aan het gehele team van De Gruyter Hair overgebracht. Mede middels Haute Coiffure Française presteert De Gruyter Hair als één van de beste kapsalons in Den Bosch met de beste kapper en kapsters. Dit om onze doelstelling waar te kunnen maken om mensen nog mooier te maken dan ze al zijn!

image

Geschiedenis van Haute Coiffure Française

In April 1945, gedreven door een nieuwe ambitie besluiten zes topstylisten met prestigieuze salons in Parijs een club op te richten en wordt Haute Coiffure Française geboren. De zes topstylisten die behoren tot eerste raad van bestuur zijn René Rambaud, Albert Pourrière, Marc Ruyer, Louis Gervais en Antoine, en niet te vergeten de illustere Guillaume. De eerste vergadering in Juli 1945 stelde dat “het criterium om geselecteerd te worden een salon van erkende kwaliteit is.” Haute Coiffure Française wordt gezien als een onmiskenbare pionier en belichaamt de knowhow, de professionele ethiek en waarden die van kappers de meest gewaagde manier maken om iemands persoonlijkheid te transformeren.

Voor klanten het beste eisen

Alle aangesloten salons verbinden zich ertoe het kwaliteitshandvest van de Haute Coiffure Française te volgen, dat garandeert voor de klant:

  • een hoog niveau van artistieke kennis en knowhow, aangevuld met constante opleiding en hoogwaardige diensten;
  • een warm welkom en absolute professionaliteit in een omgeving die welzijn en vriendelijkheid combineert;
  • persoonlijke service en focus op de behoeften van elke klant;
  • transparantie van de prijzen.

Nieuwste collectie van Haute Coiffure Française!

Kapper den bosch
Collectie Haute Coiffure Française

Maak kennis met de creativiteit van de stylisten in de salon en maak een afspraak!