Stralen met de feestdagen!?

De feestdagen komen er weer aan en De Gruyter Hair staat klaar voor je om te kunnen stralen! Voor de feestdagen kunnen we u voorzien van de mooiste kleuring en coupe maar heeft u eraan gedacht om met de feestdagen totaal iets anders te proberen? Durft u het aan?

Stylist Kayleigh heeft wat inspirerende coupes verzameld om eens over na te denken en ter inspiratie. Uiteraard kunt u aan de Stylist in de salon een persoonlijk advies vragen hoe je kunt stralen!

Touch-Up
Touch-Up
Touch-Up

Opgestoken haar is ideaal voor bij de feestdagen, het is altijd mooi en stijlvol, zeker voor een speciale gelegenheid. Je kunt je haar natuurlijk zelf opsteken maar het beste is om het door iemand anders te laten uitvoeren. We bieden het in de salon ook aan met een Touch Up behandeling.

Money Pieces
Money Pieces

Money Pieces is een ├ęchte opkomende trend. Het is een kleurtechniek waarbij alleen de contouren van het haar opgelicht worden. Het effect is goed zichtbaar omdat het je gezicht als het ware omlijst en je hoeft er maar een klein gedeelte van het haar mee te kleuren. Met Money Pieces wordt er vaak gekozen voor gedurfde en felle kleuren zoals groen, roze, blauw en rood zodat het echt een eyecatcher wordt. Durf jij het aan?

Twilighting
Twilighting

Twilighting is een combinatie van twee verschillende highlighting-methoden. Deze kleurtechniek bevat zowel een balayage als een babylights techniek. Wil je een keer iets anders dan alleen highlights? Deze techniek zorgt voor een natuurlijke en meerlagige look en geeft het haar extra diepte en volume. Het is eenvoudig maar serieus effectief. Echt een blikvanger!

Subtiele verandering

Subtiele verandering speciaal voor in de wintermaanden en tijdens feestdagen. Hierboven zie je een mooi voorbeeld van een chocolade / espresso kleur die een rustig en warm effect geeft.