Stralen met de feestdagen!?

De feestdagen komen er weer aan en De Gruyter Hair staat klaar voor je om te kunnen stralen! Voor de feestdagen kunnen we u voorzien van de mooiste kleuring en coupe maar heeft u eraan gedacht om met de feestdagen totaal iets anders te proberen? Durft u het aan?

Stylist Kayleigh heeft wat inspirerende coupes verzameld om eens over na te denken en ter inspiratie. Uiteraard kunt u aan de Stylist in de salon een persoonlijk advies vragen hoe je kunt stralen!

Touch-Up
Touch-Up
Touch-Up

Opgestoken haar is ideaal voor bij de feestdagen, het is altijd mooi en stijlvol, zeker voor een speciale gelegenheid. Je kunt je haar natuurlijk zelf opsteken maar het beste is om het door iemand anders te laten uitvoeren. We bieden het in de salon ook aan met een Touch Up behandeling.

Money Pieces
Money Pieces

Money Pieces is een échte opkomende trend. Het is een kleurtechniek waarbij alleen de contouren van het haar opgelicht worden. Het effect is goed zichtbaar omdat het je gezicht als het ware omlijst en je hoeft er maar een klein gedeelte van het haar mee te kleuren. Met Money Pieces wordt er vaak gekozen voor gedurfde en felle kleuren zoals groen, roze, blauw en rood zodat het echt een eyecatcher wordt. Durf jij het aan?

Twilighting
Twilighting

Twilighting is een combinatie van twee verschillende highlighting-methoden. Deze kleurtechniek bevat zowel een balayage als een babylights techniek. Wil je een keer iets anders dan alleen highlights? Deze techniek zorgt voor een natuurlijke en meerlagige look en geeft het haar extra diepte en volume. Het is eenvoudig maar serieus effectief. Echt een blikvanger!

Subtiele verandering

Subtiele verandering speciaal voor in de wintermaanden en tijdens feestdagen. Hierboven zie je een mooi voorbeeld van een chocolade / espresso kleur die een rustig en warm effect geeft.

MEer nieuws

Show HCF

“Avant Garde” bij Haute Coiffure Française

Bij het in Parijs georganiseerde Haute Coiffure Française event is er veel aandacht gegeven aan "Avant Garde". In ...
Kerasilk Kapper Den Bosch

Kerasilk: Een revolutie in haarverzorging!

Kerasilk staat bekend om zijn luxe haarverzorgingsproducten die een langdurige verandering in haarstructuur en -uiterlijk bieden. Geschikt voor ...

“Elémént de Surprise” bij Haute Coiffure Française!

Al bijna één jaar werk ik als 1ste Stylist bij De Gruyter Hair. Na een nominatie van mijn ...
kapsalon

Aankomend talent met ‘The Next Move’

Afgelopen twee maanden hebben meerdere medewerkers van De Gruyter Hair meegedaan aan de ‘Next Move’. Dit is een ...
kapsalon den bosch

De schoonheid van Balayage!

Ons nieuwe teamlid Dunja is specialist in Balayage en deelt graag haar expertise met jullie! Hieronder meer inspiratie ...
Haute Coiffure Francaise

Nieuwe haarmodelijn van 2024 uit Parijs!

De nieuwe haarmodelijn “La Ligne” van Haute Coiffure Francaise is uit en heeft invloeden uit de jaren 80 ...

MEer nieuws