Nieuwsbrief November 2021

hanshannie 261x300 1

Verandering

Voor iedereen is de afgelopen 22 maanden een periode van ongekende verandering geweest en helaas voor sommige ook een zeer verdrietige tijd. Voor onze salon betekende 2021 echter ook een nieuwe start, wat begon met een moeilijk afscheid van werken in de salon door Hanny en mij tot alleen nog op de achtergrond aansturen. De laptop werd de nieuwe schaar voor ons.

cayene

Cyane

Om te zorgen dat jij de beste service en werkkwaliteit blijft krijgen die je gewend bent, vonden wij dat de salonorganisatie aangepast moest worden naar, “Cyane “. Betekend een omgeving creëren waar het team op een natuurlijke wijze zich ontplooit in: creativiteit, kwaliteit en optimale service.

afscheid

Afscheid

Zoals iedere verandering gaat dat met ups en downs, ook bleek dat sommige medewerkers niet in staat waren om, Cyane, zonder baas te werken. Helaas hebben wij daarom afscheid moeten nemen van een aantal collega’s.

team

Wijzigingen binnen het team

Inmiddels is het team weer op sterkte en gewend aan de nieuwe manier van zelfstandig werken, groeien en ontwikkelen. Zijn medewerkers Nicole, Naomi en Rosalie geslaagd voor de Next Move, Juniorstylist. Rigaat en Charlotte geslaagd voor de NextMove, 1steStyliste. En Michelle en Romee Masterstylist geworden. Al deze nieuwe stylisten staan naast al onze andere bekende topstylisten, te trappelen om jou te adviseren om een nieuwe coupe, haarkleur te mogen geven. De receptionistes boeken graag een afspraak voor je in of je doet dat zelf online.*

metamorfose

Metamorfose voor twee

Samen een complete metamorfose ondergaan met als afsluiting een professionele fotoshoot? De komende maanden gaan onze stylisten weer een zes tal kosteloze metamorfoses met fotoshoot uitvoeren. Dit keer niet voor de lezers van een krant of magazine maar voor jou, als klant. Kijk op onze website voor de voorwaarden en meld je aan via de email. Wie weet worden jullie samen voor een metamorfose uitgeloot.

Voorwaarden:

  • Je stuurt een email met N.A.W gegevens naar: info@hansdegruyter.nl
  • Je stuurt mee, een recente foto van jullie twee en een korte omschrijving waarom jullie deze metamorfose willen.
  • Er mag een echte verandering in coupe en kleur plaats vinden.
  • Jullie zijn op de dag van de metamorfose en fotoshoot de gehele dag beschikbaar.
  • Metamorfose en fotoshoots vinden plaats in Januari 2022.
  • Je geeft toestemming voor publicatie van de foto’s op social media, magazine’s etc.
  • Toewijzing van de beschikbare metamorfose gebeurd door loting.
snel

Zien we je snel?

Hopelijk kan ons team jou weer snel begroeten in onze salon.