Blog: Natural Tanning Spray

Natural Tanning Spray van Marc Inbane is ‘bruin zonder zon!’. Het is eenvoudig aan te brengen met de glove of brush en zorgt voor een gezonde, natuurlijke gebruinde huid tot wel 5 dagen lang!

Marc Inbane 4

Bij ons in de kapsalon in Den Bosch is de spray opgenomen in het assortiment en is het ook mogelijk om het te testen op de huid.

Wat maakt de spray zo uniek?

De Natural Tanning Spray onderscheidt zich op verschillende manieren. Ten eerste is het eenvoudig aan te brengen, droogt het snel en veroorzaakt het geen ongewenste vlekken of strepen op de huid. Bovendien bevat onze Tanning Spray geen caroteen, een stof die vaak verantwoordelijk is voor de oranje kleur die andere tanningsprays kunnen geven.

Zijn er verschillende kleuren beschikbaar?

Nee, maar dat is ook niet nodig. De spray is geschikt voor alle huidtinten en zorgt direct voor een gelijkmatige teint die perfect samensmelt met je eigen natuurlijke huidskleur. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe bruiner je wordt.

Marc Inbane 1

Kan iedereen de spray gebruiken?

Ja, de spray is geschikt voor alle huidtypen! Zelfs zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet aan de zon mogen worden blootgesteld, kunnen veilig gebruikmaken van de spray. Het product is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen en dermatologisch getest.

Kan de spray afgeven?

Alleen na de eerste reiniging kan het product een beetje afgeven. Dit is het overtollige spraygedeelte dat niet door de huid is opgenomen. Na deze eerste reiniging geeft de spray geen vlekken meer af. De spray droogt binnen 10 à 15 minuten op, of zelfs sneller met behulp van een föhn. Daarna kun je je gewoon aankleden. Het wordt echter aanbevolen om de eerste drie uur na het aanbrengen niet te sporten of te douchen.

kapper den bosch

naomi
Written by Naomi