Blog: Natural Tanning Spray

Natural Tanning Spray van Marc Inbane is ‘bruin zonder zon!’. Het is eenvoudig aan te brengen met de glove of brush en zorgt voor een gezonde, natuurlijke gebruinde huid tot wel 5 dagen lang!

Bij ons in de kapsalon in Den Bosch is de spray opgenomen in het assortiment en is het ook mogelijk om het te testen op de huid.

Wat maakt de spray zo uniek?

De Natural Tanning Spray onderscheidt zich op verschillende manieren. Ten eerste is het eenvoudig aan te brengen, droogt het snel en veroorzaakt het geen ongewenste vlekken of strepen op de huid. Bovendien bevat onze Tanning Spray geen caroteen, een stof die vaak verantwoordelijk is voor de oranje kleur die andere tanningsprays kunnen geven.

Zijn er verschillende kleuren beschikbaar?

Nee, maar dat is ook niet nodig. De spray is geschikt voor alle huidtinten en zorgt direct voor een gelijkmatige teint die perfect samensmelt met je eigen natuurlijke huidskleur. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe bruiner je wordt.

Kan iedereen de spray gebruiken?

Ja, de spray is geschikt voor alle huidtypen! Zelfs zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet aan de zon mogen worden blootgesteld, kunnen veilig gebruikmaken van de spray. Het product is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen en dermatologisch getest.

Kan de spray afgeven?

Alleen na de eerste reiniging kan het product een beetje afgeven. Dit is het overtollige spraygedeelte dat niet door de huid is opgenomen. Na deze eerste reiniging geeft de spray geen vlekken meer af. De spray droogt binnen 10 à 15 minuten op, of zelfs sneller met behulp van een föhn. Daarna kun je je gewoon aankleden. Het wordt echter aanbevolen om de eerste drie uur na het aanbrengen niet te sporten of te douchen.

kapper den bosch

Written by Naomi

MEer nieuws

Show HCF

“Avant Garde” bij Haute Coiffure Française

Bij het in Parijs georganiseerde Haute Coiffure Française event is er veel aandacht gegeven aan "Avant Garde". In ...
Kerasilk Kapper Den Bosch

Kerasilk: Een revolutie in haarverzorging!

Kerasilk staat bekend om zijn luxe haarverzorgingsproducten die een langdurige verandering in haarstructuur en -uiterlijk bieden. Geschikt voor ...

“Elémént de Surprise” bij Haute Coiffure Française!

Al bijna één jaar werk ik als 1ste Stylist bij De Gruyter Hair. Na een nominatie van mijn ...
kapsalon

Aankomend talent met ‘The Next Move’

Afgelopen twee maanden hebben meerdere medewerkers van De Gruyter Hair meegedaan aan de ‘Next Move’. Dit is een ...
kapsalon den bosch

De schoonheid van Balayage!

Ons nieuwe teamlid Dunja is specialist in Balayage en deelt graag haar expertise met jullie! Hieronder meer inspiratie ...
Haute Coiffure Francaise

Nieuwe haarmodelijn van 2024 uit Parijs!

De nieuwe haarmodelijn “La Ligne” van Haute Coiffure Francaise is uit en heeft invloeden uit de jaren 80 ...

MEer nieuws