Blog: Fusio-Dose behandeling

Verzorgt u uw haar uitstekend maar heeft uw weleens een boost nodig omdat uw haar droog, dof of gewoon niet op zijn best is? Dan is deze blog over Fusio-Dose iets voor u!


Zelf gebruik ik elke 4 tot 6 weken Fusio-Dose in mijn haar, ik merk ook altijd als deze is uitgewerkt, dan valt mijn haar wat minder mooi en verliest het glans. ~Donnée

Wat is Fusio-Dose?

Fusio-Dose van Kérastase is een gepersonaliseerde service met 42 combinaties mogelijk om dofheid, haarbreuk, kleurbehoud en voeding te behandelen.

De Fusio-Dose blijft 4 tot 6 weken actief in het haar, zonder het haar te verzwaren, omdat het alleen op de plaatsen waar het haar het nodig heeft, iets doet.

De 42 combinaties bestaan uit 7 Concentrés en 6 Boosters. Concentrés zijn: volume en dunner wordend haar, vocht inbrengend, kleurbehoud, krullen, beschadigd haar, blond en neutraliserend, haaruitval door breuk. en Boosters zijn: Vocht inbrengend, kleurbehoud, beschadigd, blond en neutraliserend, pluizerig, haaruitval door breuk.

Hoe werkt Fusio-Dose?

Welke stappen worden er genomen in de salon? Bijv. advies, mengen Fusio-Dose, intrekken, eindresultaat.

  1. Om te beginnen kijken/voelen aan het haar en/of stellen vragen en geven u het beste advies.
  2. Vervolgens maken een combi van de Concentré en de Booster, dat uit het advies is gekomen.
  3. Daarna beginnen we met het wassen van het haar met de shampoo die ook gebruikt word als Fusio-Dose, 1x wassen voor de reiniging en 1x wassen met hoofdmassage.
  4. Voordat we de Fusio-Dose klaarmaken, maken we het haar droog. Vervolgens plaatsen de booster op de Concentré en deze vult zich met de juiste hoeveelheid, even schudden en het gehele flesje gaat over het haar.
  5. Tot slot laten we de Fusio-Dose 3 tot 5 min inwerken om het vervolgens uit te spoelen.
Fusio-Dose behandeling in de salon van De Gruyter Hair
Fusio dose resultaat
Fusio Dose

Fusio-Dose bij De Gruyter Hair

Fusio-Dose Soleil

De Fusio-Dose Soleil is speciaal bedoeld voor extra verzorging en bescherming tegen Uv-straling van de zon, ook heeft het een verzorgende en herstellende werking bij chloor en zout water.


Interesse? Ga vrijblijvend het gesprek aan met je stylist in de salon welke Fusio-Dose uw haar het beste kan ondersteunen!


donnee
Written by Donnée