Blog: Haarkleuringen

In onze kapsalons in Den Bosch zijn er vele verschillende manieren om het haar te kleuren, maar niet allemaal even bekend. Daarom willen we de volgende drie kleuringen uitlichten en wat meer over delen. Namelijk Majirel, inoa en elumen.

ELUMEN

Voor wie op zoek is naar een kleuring die niet alleen kleurrijk is, maar ook het haar verzorgt, is er Elumen. Deze kleuring is op basis van fruitzuren, wat betekent dat het haar niet wordt beschadigd tijdens het kleurproces. Elumen staat bekend om het geven van intense glans en het verminderen van pluizig haar. Met Elumen zijn er talloze kleurcombinaties mogelijk, waardoor je kunt experimenteren en jouw eigen unieke stijl kunt creëren.

COOLCOVER

Majirel is een bekende naam in de wereld van haarkleuring, en bij ons hebben we verschillende varianten, waaronder Coolcover. Coolcover is ideaal voor wie op zoek is naar koele kleuren. Deze tinten zijn intenser dan andere koele kleuren, waardoor je een levendige en trendy uitstraling kunt creëren.

INOA

Naast Majirel hebben we ook Inoa in ons assortiment, een kleuring op basis van oliën. Inoa bevat geen ammoniak, waardoor het veel milder is voor de hoofdhuid. Dit maakt het een uitstekende keuze, vooral voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Steeds meer klanten kiezen voor Inoa vanwege de milde formule en de prachtige resultaten die het oplevert.

Bij onze kapsalon hebben we een kleuring die bij jouw wensen en behoeften past, of u nu op zoek bent naar koele tinten, een veelzijdige look of een mildere formule. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en de perfecte kleuring voor uw haar te kiezen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een prachtige haarkleur die bij u past.