Belangrijk besluit!

Lieve klant,

Graag willen we een belangrijk besluit zo snel mogelijk met je delen; een besluit dat we na lang wikken en wegen, maar ook met de blik op de toekomst hebben genomen.

Om het voortbestaan van de salon, opgericht in 1935, te verzekeren en in 2035 een eeuwfeest te kunnen vieren, hebben wij besloten om de verantwoordelijkheid voor en het eigenaarschap van de salons over te dragen aan Koen van Strien. Koen is een jonge enthousiaste ondernemer, die met zijn kennis en energie de salons en het team naar een nog hoger niveau kan tillen.

Omdat de salons al enige tijd op weg zijn naar een organisatievorm met een zelfsturend team, blijven de vertrouwde gezichten, de service en de bedrijfscultuur onveranderd.

Heel veel dank dat wij jullie haar zo vaak mochten knippen, kleuren en stylen, en  natuurlijk ook dank voor de enorm fijne gesprekken die wij voerden. Wij zullen jullie missen!

Graag zouden wij persoonlijk afscheid nemen van onze klanten en Koen aan jullie voorstellen. Helaas laat corona dit nu niet toe en moeten we dit per e-mail doen.  Maar als het in het voorjaar weer mogelijk is, zullen wij jullie graag feestelijk ontvangen, zodat we iedereen persoonlijk kunnen bedanken en gedag zeggen.

Hopelijk tot snel en in de tussentijd: blijf gezond.

Hartelijke groet,

Hans & Hanny

Beste klant van De Gruyter Hair,

Mogelijk komt het onverwacht dat Hans en Hanny de salons overdragen, maar ik kan u verzekeren dat zij niet zomaar over één nacht ijs zijn gegaan. Er is een uitvoerig selectieproces geweest met als uitkomst dat ik de verantwoordelijkheid voor de salons mag overnemen. Ik ben daar ongelooflijk blij mee en ik beloof u dat ik alles zal doen om de continuïteit van de salons en het bestaande team te waarborgen.

Omdat corona het op dit moment niet toelaat om me persoonlijk aan u voor te stellen, moet dit nu helaas langs deze weg:

Mijn naam is Koen van Strien, ik ben technisch opgeleid met een bedrijfskundige achtergrond. Ik ben geen kapper maar het vak heeft mij altijd zeer aangetrokken: de dynamiek van een topsalon, mensen nog mooier maken dan zij al zijn, medewerkers faciliteren en persoonlijke contacten onderhouden. Uw  haar knippen of stylen zal ik niet gaan doen.

Mijn hobby’s zijn sport, beleggen, auto’s en ik houd erg van design.

Hopelijk kan ik snel met u kennis maken in de salons of tijdens de voorjaarsparty.

Hartelijke groet,

Koen van Strien

MEer nieuws

Show HCF

“Avant Garde” bij Haute Coiffure Française

Bij het in Parijs georganiseerde Haute Coiffure Française event is er veel aandacht gegeven aan "Avant Garde". In ...
DualSenses kapper den bosch

DualSenses Leave-In Serum

Een exclusieve in-salon behandeling middels Dualsenses serums. Deze behandelingen zijn speciaal ontworpen om uw haar een boost te ...
Kerasilk Kapper Den Bosch

Kerasilk: Een revolutie in haarverzorging!

Kerasilk staat bekend om zijn luxe haarverzorgingsproducten die een langdurige verandering in haarstructuur en -uiterlijk bieden. Geschikt voor ...

“Elémént de Surprise” bij Haute Coiffure Française!

Al bijna één jaar werk ik als 1ste Stylist bij De Gruyter Hair. Na een nominatie van mijn ...
kapsalon

Aankomend talent met ‘The Next Move’

Afgelopen twee maanden hebben meerdere medewerkers van De Gruyter Hair meegedaan aan de ‘Next Move’. Dit is een ...
kapsalon den bosch

De schoonheid van Balayage!

Ons nieuwe teamlid Dunja is specialist in Balayage en deelt graag haar expertise met jullie! Hieronder meer inspiratie ...

MEer nieuws