Nieuwsbrief

Gezond, gelukkig en liefdevol 2021

Lieve klant,

Het jaar 2020 een moeilijk jaar met veel problemen en verdriet, maar ook een jaar van veerkracht en mensen die naar elkaar omkijken. Heel positief is dat er licht aan het einde van de tunnel komt nu er een vaccin beschikbaar is. 2021 kan weer met hernieuwd vertrouwen en energie beginnen! Zoals altijd staan wij klaar voor jou. Kunnen wij ergens mee helpen, advies, bezorging van producten etc? Wij blijven bereikbaar. Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Namens het hele team wensen wij je een gezond, gelukkig en liefdevol 2021 en hopen je snel weer in onze salons te kunnen verwelkomen.

Hans en Hanny de Gruyter

 

L’Oréal Style & Color Trophy 2021


Van de 4 medewerkers, die recent meededen aan deze fotoshoot, zijn Pam en Tamara genomineerd voor de haarkleur award. In de beoordeling voor de nominatie ging het om een eindresultaat dat er natuurlijk en subtiel uitziet, maar opvalt door de fijne kleurnuances in het haar, waardoor volume en valling geaccentueerd wordt.

De finale vindt volledig digitaal plaats, op zondag 24 Januari. Maar van 1 t/m 23 januari kun jij op de site van “LOREAL STYLE & COLOR TROPHY”,  stemmen wie van de genomineerden de 1ste prijs gaat winnen.

Bekijk de finalisten en STEM

Over Tamara Spierings
Tamara ken je misschien van lang geleden. Opgeleid in onze salon en na jaren een fijn teamlid geweest te zijn, besloot Tamara zelfstandig te gaan werken. Nu zij weer binnen een team wilt werken zijn we blij haar weer te verwelkomen in de functie van MasterStylist.
Over Pam Akkermans
Misschien ken je Pam nog niet maar, Pam is een creatieve veelzijdige medewerker, werkzaam in ons  team sinds 2015 en heeft de functie van Masterstylist.
Gemakkelijk en snel een online afspraak
Een online afspraak maken bij De Gruyter Hair is snel en gemakkelijk.

1. Kies je behandeling \uD83D\uDC87
2. Kies je specialist \uD83D\uDC81
3. Kies datum en tijd  \uD83D\uDCC5.
4. Klaar \uD83C\uDF89

Maak een afspraak