De Gruyter Hair bestaat 100 jaar in 2035!

De Gruyter Hair bestaat 100 jaar in 2035! Nog maar 18 jaar tot deze mijlpaal!

Verleden, heden en toekomst. Samen met u en onze medewerkers hebben wij een enorme ontwikkeling in haarmode meegemaakt en heeft u kunnen ervaren, dat onze salon filosofie al die jaren onveranderd gefocust is op: cliënt mooier maken en centraal stellen. Team educatie en continu innoveren.

Om in de toekomst deze filosofie voor u te kunnen voortzetten en on the cutting edge van het fantastische kappersvak te blijven, gaan Hanny en ik de komende jaren geleidelijk de salon overdragen aan Shannon, ondersteund door haar partner en ons kernteam.

Om deze overgangsfase optimaal te laten verlopen en het voor u steeds beter te doen met spannende innovaties, meer services en uitbreide openings- tijden, is het nodig dat er binnen het team aanpassingen plaatsvinden.

Daarom laten wij:

  • New Junior Talents doorgroeien. O.a. Pam, Michelle, Leonie, Elian, Charlotte en komen er na interne training New Senior Talents het team versterken.
  • Wij nemen afscheid van Manon en Joyce die buiten onze salon hun carrière gaan voortzetten en van Sharon die haar passie nu volledig op haar zoontje gaat richten.
  • Wilt u voor een styling behandeling een New Junior Talent of New Senior Talent ontdekken? Maak dan een afspraak met een van deze medewerkers.
  • Gebruik daar de op uw cliënt kaart gereserveerde gratis haar Touch Up behandeling voor.

Our promise voor 2017 tot 2035: Voor u on the cutting edge of hairdressing !!! Op naar het 100 jaar feest !! Tot ziens in de salon op een van onze locaties.

Hartelijke groet,
Hans, Hanny, Shannon en Kernteam


Klik hier voor de brochure