Haute Coiffure sinds 1935

De naam “De Gruyter” is altijd al verbonden met ‘s-Hertogenbosch niet alleen als kruidenierswinkel maar ook als kappersfamilie. Gestart op de Citadellaan 81 jaar geleden in een tot kapsalon omgebouwde woning gingen de broers Piet en Harry De Gruyter afkomstig uit een XL familie voortvarend te werk.

Een van hun innovatieve vindingen uit die tijd was houten permanent stylers te omwikkelen met gaas gedrenkt in olie zodat het haar van aanzet tot punt mooi bleef na deze destijds zeer intensieve chemische behandeling van het haar.

Na verloop van tijd gaan de broers uit elkaar en openen op diverse plaatsen in ‘s-Hertogenbosch hun eigen salons. Sinds 1935 is er natuurlijk veel gebeurd, haarmode ontwikkelt zich immers constant, evenals het continu opleiden van nieuwe medewerkers. Het succes van De Gruyter is na al die jaren nog steeds gebaseerd op de vier pijlers van het begin. Cliënten mooier maken. Clienten centraal stellen. Doorgeven van kennis en continu blijven innoveren.

Om het huidige team van 30 medewerkers bij De Gruyter voor te laten lopen in ontwikkeling is de salon lid van de wereldwijd toonaangevende kappersclub Haute Coiffure Française waar Hans en Hanny de Gruyter (huidige eigenaar) o.a. voorzitter van Nederland van is.
Minimaal twee maal per jaar komen de leden uit de hele wereld bij elkaar in Parijs voor kennis uitwisseling en presentatie van nieuwe haarmode lijnen.

Medewerkers van het team DeGruyter Hair winnen jaarlijks op nationale en internationale podia vele prestigieuze prijzen voor de presentatie van een totaal beeld, coupe-knippen, kleur, visage en styling.

ONLINE RESERVEREN

Pettelaarseweg Vughterstraat